V90 Cross Country goes polisbil – världens bästa polisbil, eller?


Bor du i utkanten av en storstad, är lite mentalt efterbliven, har adidas-brallor 24/7 och tycker mycket om att lyssna på våldsromantiserande rim till monotona toner? I så fall har jag goda nyheter till dig, min vän. För inom en snar framtid kommer du och dina bruschor erbjudas vardagslyxen att kunna kasta sten på en riktig premiumbil – V90 Cross Country!

Innan var V70 Cross Country poliskårens flaggskepp. Här i fullfärd med att bli skrot… Foto: Polisen

Volvos nya flaggskepp håller nämligen på att förberedas inför tjänstgöring i lagens namn. Ambitionen är att ta fram världens bästa polisbil, och vad säger du? Jag tror fanimej att dom har lyckas! Många klagar över prislappen på de nya Volvo-bilarna, och vissa upplever bieffekter som obehagskänslor, kräkreflexer och blod i avföringen av designen, och främst då på bakdelen av nya V90. Själv tycker jag att den är rakt igenom awesome!

Kolla in Tekninkens Världs reportage och lämna din åsikt i kommentarsfältet!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
3
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

V90 Cross Country goes polisbil – världens bästa polisbil, eller?

log in

reset password

Back to
log in