Trött, upptagen eller bara lat? Nu kan du skicka den mänskliga Ubern i ditt ställe!

Heureka! Då och då kommer det uppfinningar som fullkomligt revolutionerar tillvaron. Typ röv-värme i bilen, tranans-teknik i karate och nu det här – den mänskliga...


Heureka! Då och då kommer det uppfinningar som fullkomligt revolutionerar tillvaron. Typ röv-värme i bilen, tranans-teknik i karate och nu det här – den mänskliga Ubern! Det är Vice som skriver om denna snillrika uppfinning från Japan (var annars?).

Upphovsmannen, forskaren Jun Rekimoto, kallar sin uppfinning för ”ChameleonMask”. Men nu ska vi inte dra på allt för stora växlar, det är i princip en iPad med FaceTime, monterad på en cykelhjälm. Men affärsmodellen är ju briljant!

Låt oss brain-storma lite! Vad skulle du anlita en ”human Uber” till? Mormors kafferep? Ett jävla dop mitt i bakfylla-dimman en söndag? Ungarnas skolavslutning? Eller varför inte en trött och regnig januari-måndag på jobbet?

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in