Två kassörskor som har en riiiktigt seg dag på jobbet

”Snabbköpskassörskan i kvarteret där jag bor, hon knappar piller, med röd triangel på!” Videon laddades först upp på Youtube med titeln ”America’s Opioid Epidemic” och syftar...


”Snabbköpskassörskan i kvarteret där jag bor, hon knappar piller, med röd triangel på!”

Videon laddades först upp på Youtube med titeln ”America’s Opioid Epidemic” och syftar på att man har haft ett stort problem senaste tiden med opiat-överdoser i USA. Uppladdaren hade gått in på en bensinmack och fått ett minst sagt annorlunda bemötande av personalen där…

Oklart vad dessa två kvinnor på en bensinmack i Kalifornien har proppat i sig. Har de varit ute och sniffat i bensintankarna? Skjutit heroin? Eller knaprat i sig hela månadens ranson av tantvärk-piller? I vissa diskussionstrådar har jag läst att folk har hävdat att de helt bara har jobbat väldigt långt pass och helt enkelt är trötta bara? Vad tror du? Måste ha varit väldigt många timmar då!

Hur som helst så får kunderna en väldigt otippat bemötande i den här butiken. Och en ganska dålig service också om jag får säga det själv. Det har kan vara den sjukaste videon på länge alltså!

Två drogade (?) kassörskor som har en riiiktigt seg dag på jobbet!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in