Tursam fortkörare blir stoppad av världens schysstaste polis

Plötsligt händer det! Alla har nog någon story om hur de har blivit illa bemötta av ordningsmakten. 99 gånger av 100 är det säkert en...


Plötsligt händer det! Alla har nog någon story om hur de har blivit illa bemötta av ordningsmakten. 99 gånger av 100 är det säkert en själv som är problemet och bästa sättet att slippa trubbel är ju att helt enkelt hålla sig på rätt sida lagen. Men skit samma, sån självinsikt har man ju i regel inte. Jag själv fick böter av en helt rabiat polis en gång för att ha stannat på en lastzon.

Han dundrade ut från bilen, skogstokig så ögonen rullande runt i skallen på honom och var så upprörd att han knappt kunde förmå sig att forma begripliga meningar i en icke-skadlig ljudnivå. Först efter att han andats i en påse en stund kunde vi gemensamt reda ut att det han vill förmedla mellan primalskriken och heffaklumps-grymtningarna var att jag inte fick stå där jag stod med min bil. Jag vet inte hur det är att vara polis, men jag kan tänka mig att man kommer få det kämpigt i yrkeslivet om man är på den emotionella frekvensen att man tar en felparkering personligt. Som att det var hans egen lastzon som gått genom hans släkt som arvegods sedan 1600-talet.

Hur som helst, den här killen som just tagit motorcykelkörkort och nu har kört för fort träffar nog världens trevligaste polis. Som heliga Birgitta reinkarnerad och med en ljuv stämma som klingar likt tonerna av ett änglaspe uppenbarar han sigl. Okej, jag kanske överdrev lite. Men det är en riktigt schysst polis i alla fall. Killen kommer undan med en pedagogisk Dr. Phil-uppläxning och förhoppningsvis så har han lärt sig en läxa!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in