Trotsig tjej blir tagen av polisen för att ha suttit med fötterna på sätet

Vad jag förstår det som så satt den här 18-åriga tjejen med sina små fossingar på sätet framför när lagboken personifierad spatserade förbi. Otroligt störande...


Vad jag förstår det som så satt den här 18-åriga tjejen med sina små fossingar på sätet framför när lagboken personifierad spatserade förbi. Otroligt störande beteende, det kan väl vi alla vara över ens om? Jag menar, hon har trampat runt med dojorna i smuts och chihuahua-bajs hela dagen, det är ju inget man vill ha på brallorna direkt. Hon hade lika gärna kunnat lägga fötterna i knät på personen mittemot.

Hur som helst, när lagens förlängda arm får syn på den här ”obetydliga” överträdelse så uppmanar han tjejen att ta ner fötterna. Men tjejen är blott 18-år gammal, men ändå fullmatad med rättigheter – och attityd. Det ena leder till det andra och paragrafridande konstapeln och uppkäftiga tjejen rusar genom konflikttrappan.

Det hela kulminerar i att polisen sliter av tjejen från tåget, och hon försöker hålla sig kvar. Och här kliver givetvis den hysteriska pöbeln in.  Med mobilkameran i högsta hugg så blir plötsligt alla advokater som freestylar lagboken direkt ur fantasin. Polisen kallar in förstärkning och resultatet blir att både fötterna-på-sätet-tjejen och den hysteriskaste ur pöbeln får åka med till polisstationen.

Efter att klippet langades upp på nätet så går diskussionerna heta. Och jag kan säga att det verkar som de första tycker att polisen är en maktmissbrukande paragrafryttare. Så vad anser du, gjorde polisen rätt som släpade av henne från tåget, eller skulle han låtit henne vara? 

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in