Nu är dom här: Pushup-trosorna som ger dig en fet CAMEL TOE!


Ewww… asså det här är riktigt nasty!

Har du alltid drömt om att ha en sån där heffaklump-sized cameltoe som din gamla dagisfröken Margareta fick av i sina ICA Maxi-jeans? I så fall har vi extremt goda nyheter för dig, min vän!

En kameltå som bara en tysk lastbilschaffis kan älska

Brittiska Metro rapporterar nämligen att push up-trosor, som ger den där perfekta kameltån som bara en tysk lastbilschaffis kan älska, finns ute på marknaden nu. Och det är inte allt, den här käcka accessoaren kommer dessutom i flera olika färgval, allt från ”pale” till ”dark”, så ingen ska behöva gå runt på stranden med en omatchande asiatisk sumobrotterskas jätte-cameltoe i trosorna!

Ja, dom är på riktigt!

Och för er tvivlare där ute; jo, cameltoe-trosorna är en riktig grej! Föga förvånande grundar den sig i någon suspekt asiatisk fetish (asså dom måste lugna ner sig där borta. Seriöst.), men nu börjar dom dyka upp lite här och var på nätet också.

Känner du någon som skulle passa i ett par tjusiga camel toe-trosor så tveka inte att tagga dem i inlägget!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
9
HAHA!
URK! URK!
7
URK!
WTF?! WTF?!
4
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
4
GRRR...
*LUV* *LUV*
4
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
3
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
3
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Nu är dom här: Pushup-trosorna som ger dig en fet CAMEL TOE!

log in

reset password

Back to
log in