Transsexuell vänsteraktivist slår första slaget, åker på stryk, och drar igång ett rape-alarm


Oj, oj, oj… Det är med såna här rubriker man vinner journalistpriser! Händelsen inträffade i lördags i Portland, Oregon. En brokig skara (seriöst, ta en minut och enskilt begrunda var och en av dom) har dragit igång en engagerad marsch mot ”white nationalism”. Och på något skruva vis så resulterar det att en transsexuell Antifa-aktivist ger sig på, och försöker (med blygsam framgång) spöa en svart man.

Och det skulle han… förlåt, hon… ursäkta, hen inte ha gjort. Den svarta mannen, som är en lokal medborgarjournalist som ägnar sig åt politiska inlägg på YouTube, svarar med besked på vänsteraktivistens misslyckade blitz-attack. Aktivisten, som slog första slaget, hamnar på marken och i samband med det så börjar något sorts rape-alarm ljuda från demonstranternas megafon.

Efter tumultet kallades polis till platsen, men ingen av parterna valde att göra en anmälan. Enligt offret själv så har polisen givit honom den här veckan ut att lämna in en anmälan om han skulle ändra sig.

Den svarta mannen bar också en kroppskamera vid tillfället som visar händelseförloppet ur en bättre vinkel. Vi delar videomaterialet i nyhets- och diskussionssyfte och vill samtidigt passa på att WZUP absolut inte förespråkar någon som helst våldsanvändning. Var snälla mot varandra oavsett hur korkad politisk ståndpunkt din meningsmotståndare (eller du själv, för den delen) än har. Frihet åt Törnrosdalen!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
6
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
4
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Transsexuell vänsteraktivist slår första slaget, åker på stryk, och drar igång ett rape-alarm

log in

reset password

Back to
log in