Tim Pool finns med i Svenska Institutionens åsiktsregister – ”Sverige är riktigt, riktigt kusligt”


Kommer du ihåg Tim Pool? Mannen som svarade på INFOWARS utmaning att besöka de svenska ”no-go-zonerna”, och sedan jagades bort från Rinkeby av lokalbefolkningen! Redan under det reportaget uttryckte han en viss förskräckelse över hur svensk media hanterade information. ”När jag sa något som dom tyckte om så jublade dom. När jag sa något som dom ogillade så var jag inte en riktig journalist”, var hans slutsats då.

Men nu har hans uppfattning om Sverige verkligen gått käpprätt åt helvete! I en video som spelades in i Los Angeles under gårdagen berättar han att han varit på många f*cked up ställen, och för att inte tala om Amerika själv i vissa avseenden. Men inget ställe hittills har varit så obehagligt som Sverige.

Och vad han syftar på är den statliga myndighetens Svenska Institutionens åsiktsregister, där över 12,ooo personer blockerats på grund av avvikande åsikter. ”Konton som sprider hat och hets mot migranter, kvinnor och HBTQ-personer”, menade myndigheten själv. Men döm av Tim Pools förvåning, när han upptäckte att han själv fanns med i registret, i egenskap av journalist!

”Sweden, I’m sorry… I find your country to be very, very creepy, and I don’t want to go back!”

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

Här kan du se inlägget i sin helhet:

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Tim Pool finns med i Svenska Institutionens åsiktsregister – ”Sverige är riktigt, riktigt kusligt”

log in

reset password

Back to
log in