Nu kan du ladda mobilen medan du onanerar med ”The Wank Band”! Årets julklapp?

Pornhub lanserar ”Wankband”, aktivitets armbandet som laddar mobilen medan du ägnar dig ”åt annat”. Marknaden för aktivitetsarmband är definitivt på frammarsch just nu. Dom kan...


Pornhub lanserar ”Wankband”, aktivitets armbandet som laddar mobilen medan du ägnar dig ”åt annat”.

Marknaden för aktivitetsarmband är definitivt på frammarsch just nu. Dom kan inte bara tala om för dig exakt fet och oattraktiv du är, utan också hur hälsovådligt lite du rör på dig. På så vis kan du förbereda dig rent mentalt på att du kommer gå tjockisdöden till mötes innan du fyllt 50, om du fortsätter lägga hoppet i att forskarna kommer utveckla ett ”fetma-piller” inom en snar framtid. ”Dom hade ju blivit miljadärer” och ”fler människor lider ju av fetma än av svält här i världen” osv, osv.

En annan bransch som är ständigt aktuell är ju porr-industrin. Efterfrågan på att se innerst inne ledsna flickor, förtvivlat försöka fylla tomrummen efter sina frånvarande fäder genom att låta sig gangbangas på film, kommer aldrig sina.

Därför har porrsajten Pornhub nu börjat pitcha för en utmärkt idé som ska slå två flugor i en smäll.

Mina damer och herrar – ”The Wankband”!

Lösningen på det ständiga problemet med batterihaveri på telefonen mitt i en ”intressant” video som… öh… alla andra… orättfärdiga människor… har.

Aldrig mer ska du behöva damma av någon uttjatad gammal fantasi om din frus bästa vän för att avsluta jobbet! The Wankband laddar mobilen under tiden!

Och den passar både killar och tjejer! Du kan ladda mobilen var som helst, på bussen, flyget eller på jobbet! Du kan till och med ladda dina vänners mobiler, och samtidigt ta era relationer till helt nya höjder!

Har du en tonåring hemma kan denne äntligen göra skäl för sitt uppehälle och se till att hela familjens telefoner är laddade på morgonkvisten. Bara fantasin sätter gränserna här! En normalfrustrerad tonåring som negligeras av tjejerna i klassen har ju i princip kapacitet att ladda familjens SUV om det skulle vara så!

Låter det som nått för dig? Kolla in videon nedan…


log in

reset password

Back to
log in