TERRORDÅD I LONDON! EUROPA VAKNAR UPP TILL ETT TERRORDÅD… IGEN!


23:08 kom larmet in till London-polisen – en vit skåpbil mejade ner människor vid London Bridge. Strax därefter kom ytterligare larm in om knivbeväpnade terrorister som löpte amok vid Borough Market, inte långt från platsen där första dådet inträffade.

Vad polisen vet i nuläget är att minst 6 personer befaras döda, och över 30 personer skadade. Polisen har bekräftat att det rör sig om ett terrordåd, och tre terrorister uppges ha skjutits ihjäl av polis.

En italiensk fotograf har publicerat en bild på Instagram som kan visa hur en terrorist grips vid liv av polisen i anslutning till Borough Market. Mannen ska dessutom ha något fast satt på kroppen som kan var ett bombbälte, eller en attrapp.

The guy that the police knocked down after 1 min #live #police #dead #man #london #terroristic #attack

A post shared by Gabriele Sciotto (@fried_chicken) on

People running terroristic attack #london #live

A post shared by Gabriele Sciotto (@fried_chicken) on

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

TERRORDÅD I LONDON! EUROPA VAKNAR UPP TILL ETT TERRORDÅD… IGEN!

log in

reset password

Back to
log in