Taserad kvinna får kortslutning i ringmuskeln och släpper sig


Att göra bort sig inför klassen var ju mardrömmen när man gick i skolan. Jag menar, fel märke på tröjan i högstadiet kunde i princip leda samma utanförskap och antal kalsongryckningar som om man hade dejtat skolans downie.

Tänk då att man ska vara duktig och anmäler sig frivillig att motta 50 000 volt, och sen får kortslutning i ringmuskeln av elchocken och släpper sig okontrollerat medan hela klassen viker sig av skratt. Folk har fan genomfört skolskjutningar för mindre ärekränkningar.

Då är det bara att byta skola på direkten. Minst två kommuner bort. Och sen sätta mynt mellan knogarna och nita den största jävla ungen, eller populäraste bruden, man kan hitta första dagen i den nya skolan. Annars kan man kyssa skolåren ajöss, se fram emot en kraftigt förskjuten svendom, börja spela WoW och hoppas på att bli it-miljonär i framtiden så de andra ungarna minsann ska få se vem de skrattade åt…

När jag googlade (min sökhistorik är inte att leka med ska ni veta) lite så snubblade jag över ytterligare en video. Den här snubbens får en sån härdsmälta i arslet att han bränner av en hel trumpetfanfar!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Taserad kvinna får kortslutning i ringmuskeln och släpper sig

log in

reset password

Back to
log in