Svinäcklig kille klämmer hundratals svinäckliga pormaskar på samma svinäckliga gång


Jag vet att det finns dom som går igång på Dr. Pimple Popper och sånt där äckligt, men eftersom WZUP är en respektabel institution, och det närmsta kunglig hovleverantör av dumheter man kan komma, så brukar vi inte posta sånt här. Men den här videon har liksom passerat all anständighet och gränsen för vad som kan uppfattas som fascinerande och är enbart allmänt stötande. Och då är vi ju plötsligt inne på vårat område, så fram med spypåsen så kör vi!

Den här svinäckliga killen klämmer hundratals svinäckliga pormaskar på samma svinäckliga gång, och det är så man får kräkreflexer alltså! Och sen kom jag tvångsmässigt på tanken att slicka hans näsa efter åt också, och då fick jag fanimej självmordsreflexer! Och inte såna där finkänsliga med avskedsbrev och ”adjö o du grymma värld”. Nej mer åt ”suicide by cop”-hållet!

Hur fan får man ens så här mycket pormaskar? Snubben måste ju omsorgsfullt ha odlat fram dom med en taskig kosthållning av majonnäsmackor, fullkomlig negligering av den personliga hygienen, och med datorskärmen som enda näringsfattiga ljuskällan för hyn. Osmakligt, vedervärdig, och superäckligt…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
3
URK!
WTF?! WTF?!
6
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
7
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Svinäcklig kille klämmer hundratals svinäckliga pormaskar på samma svinäckliga gång

log in

reset password

Back to
log in