Sveriges Förenade Muslimer blir av med sitt statliga bidrag – och tvingas betala tillbaks en halv miljon


Efter flertalet sanslösa föreläsningar, bland annat med budskapet att 12-åriga flickor hamnar i helvetet om de inte täcker sig, så har Sveriges Förenade Muslimer tillslut blivit av med sitt statliga bidrag. 

Mucf skriver i sitt beslut, som till stor del är att tacka en granskning från Aftonbladet och tankesmedjan Timbro för, att ”De uttalanden som har gjorts om kvinnor i föreläsningar arrangerade av SFM strider mot demokratins idéer”!

 

Bland annat har man lärt ut att kvinnan inte får lämna hemmet utan mannens tillåtelse, hon får heller inte använda parfym, klä sig i färger eller visa hud, skriver Aftonbladet.

Nu fråntas därför SFM sitt statliga bidrag och tvingas betala tillbaka de 535 ooo kronor som man fått för projektet ”Stå upp! 2.0”.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
5
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
3
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Sveriges Förenade Muslimer blir av med sitt statliga bidrag – och tvingas betala tillbaks en halv miljon

log in

reset password

Back to
log in