Sverige röstade INTE nej till Saudiarabien – ”Som att Hagamannen skulle öppna en kvinnojour!”


Nu är lamottet rågat igen! Att få in Saudiarabien, ett av världens mest kvinnoförtryckande länder, i FN’s kvinnokommission är ungefär som att låta Hagamannen öppna en kvinnorjour, säger Joakim Lamotte i sin senaste arg-i-bilen-video! Och man kan ju inte annat än att hålla med!

Eller jo, det kan man faktiskt. Om man är ”världens första feministiska regering”, tydligen. ”En icke fråga”, anser nämligen Inrikesministern Margot Wallström.

Och cirkusen om hur världens minst jämställda land kan ha röstats in i kvinnokommissionen av ”världens första feministiska regering” fortsätter! Vilken jävla röra alltså!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
5
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Sverige röstade INTE nej till Saudiarabien – ”Som att Hagamannen skulle öppna en kvinnojour!”

log in

reset password

Back to
log in