Svenska muslimer rasar över den saudiske kungen – skakade hand med Melania Trump


Svenska muslimer är nu befogat förbannade (”befogat”) på den saudiske kungen Salman Bin Abdul Aziz, som förargade den muslimska världen när han skakade hand med Melania Trump. Det var under presidentparets statsbesök i helgen som det sociala snedsteget begicks, och som nu får svenska muslimer att reagera i strid mot jämlikhet och allmänt hyfs.

Det är det modern-fräsch-muslimska kontot ”Islamiskt” som huserar både på Instagram och Facebook som kritiken kommer ifrån:  ”Till er #unga, idag är det svårt att undgå handskakning med det motsatta könet. Men kom ihåg att genom att inte skaka hand visar du för andra och även för dig själv – vem du är. Det är en del av din identitet, så glöm inte den”.

Det är oklart vem som ligger bakom kontot, men stundtals är det så korkat att man undrar om det är ett trollkonto. Enligt den arga sajten Fria Tider så kan det eventuellt kopplas samman med aktivisterna bakom ”slöjskandalen”. Hur som helst, ping SÄPO ffs! Kollar man igenom posterna så hittar man rent olämpligt hets mot allt från pop-musik, till homosexuella, hela västvärlden och till och med studentfirande.

Här kommer några highlights:

Serien ”SKAM”…

Homosexuella…

Icke religiösa skägg…

Pop-musik, eller rättare sagt: ”Gift för själen”.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Svenska muslimer rasar över den saudiske kungen – skakade hand med Melania Trump

log in

reset password

Back to
log in