”Svensk tjej” berättar för Islam Sverige varför hon blivit muslim: ”tar avstånd från allt som västvärlden förespråkar”


”Islam Sverige” delar med sig av en inspirerande feelgood-story om hur en svensk 17-årig tjej kom till bättre vetande och blev muslim:

”Med takt som min iman ökade såg jag ned på mig själv för allt detta, hur kunde jag stolt gå ute och visa upp mig sminkad framför män jag inte ens känner?”

”Så jag testade niqab och det var den skönaste känslan! Det blir en barriär mellan mig och kuffars, jag visar att jag tar avstånd från allt som västvärlden förespråkar och att jag är praktiserande muslimsk kvinna finns det inte längre något tvivel om”.

”Och dessutom, vem ska egentligen se min skönhet förutom min familj och min framtida man? Jag vill inte vara som de stackars kvinnor här i väst som kallar sig själva fria och låter alla veta exakt hur minsta detalj utav deras kropp ser ut, det är ingen frihet.”

Jag säger inte att det är så, men jag får vibbar av att den här 17-åriga tjejen i själva verket är en Alexandramannen i svartmuskigt skägg och klädd i senaste Mogadishu-modet…

WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Men vill du ändå stödja oss så se till att trycka på gilla-knappen på både inlägget och sidan!
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
5
HAHA!
URK! URK!
10
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
3
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
3
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

”Svensk tjej” berättar för Islam Sverige varför hon blivit muslim: ”tar avstånd från allt som västvärlden förespråkar”

log in

reset password

Back to
log in