Svensk IS-sympatisör ringer in till arabisk tv – ”Vi ska erövra Sverige!”


Klassiker från 2015! En muslim med storhetsvansinne ringer från Sverige till den kristna arabiska tv-kanalen AL Hayat TV och delar med sig av sina tankar och funderingar…

Likt en Bond-skurk som redovisar sina planer för hjälten innan han slutligen dödar honom (vilket han förstås aldrig lyckas med) så börjar han snacka vitt och brett om hur hans religion ska uppnå världsherravälde! 

”Vi ska erövra Sverige och hela Europa! Vi ska kämpa till sista dagen (vilket är logiskt, för dagen man slutar kämpa blir ju oundvikligt den sista dagen) tills dom erkänner att det bara finns en gud – Allah!”

 

Inte helt osökt så undrar programledaren då varför mannen bor i Sverige och tar emot svenska bidrag om han nu ogillar västvärlden så mycket? Skulle han inte trivas bättre i Mecka, på muslimsk mark? Men även här hade vår gudfruktige inringare ett svar, som var så brutalt ärligt så det hade krävts den samlade skitnödigheten från hela pk-eliten för att lyckas bortse från det; ”pengarna kommer från Allah och vi är här på religiöst uppdrag att sprida vår religion”!

 

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
5
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Svensk IS-sympatisör ringer in till arabisk tv – ”Vi ska erövra Sverige!”

log in

reset password

Back to
log in