Snorungar fejkar en trafikolycka för försäkringspengar – avslöjas av dashcam


Fördelen med att bli påkörd av en bil är ju onekligen att man, invalid eller inte, kan gotta sig i goa försäkringspengar efteråt. Nackdelen är ju… ja, att det gör svinont att få en biljävel på sig.

Men de här driftiga grabbarna tror sig ha hittat ett kryphål – genom att stagea en trafikolycka och krydda det hela med ett gråtskrikande fejk-vittne! Tråkigt nog så hade det här offret en dashcam i bilen, vilket gjorde försäkringsärendet avsevärt mycket enklare att utreda.

Kanske värt att investera i en sån?! Någon som har koll på reglementet för dashcams, får man ens ha det i Sverige? Annars kanske det är mer värt att investera i en kvaddad moppe och ett fejk-vittne!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
4
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Snorungar fejkar en trafikolycka för försäkringspengar – avslöjas av dashcam

log in

reset password

Back to
log in