Slutpillat på mobilen medan du kör – Nu träder lagen om mobilförbud i trafiken i kraft

Nu är det slut på det roliga. Från och med den 1:aFebruari träder lagen i kraft som reglerar din, fram tills nu, rättighet att lira...


Nu är det slut på det roliga. Från och med den 1:aFebruari träder lagen i kraft som reglerar din, fram tills nu, rättighet att lira Pokémon och köra bil på samma gång! Nä, skämt åsido, att man fram tills nu har fått lov att greja med telefonen eller bråka med gps:en medan man framför 2 ton i 120 km/h är en jävla dödsfälla.

Polisen Hisingen skriver nu ett meddelande på sin Facebooksida där de uppmanar allmänheten att hjälpa till att sprida medvetenheten om den nya lagen, som i princip säger att du inte får hålla telefonen i handen medan du kör bil. Och just Polisen Hisingen har det ju inte så lätt, så vi hjälper mer än gärna till att dela inlägget. Gör du det också!

Road trips will never be the same again utan Netflix bakom ratten! (och lastbilschaufförsyrket will never be the same again utan PornHub bakom ratten!)

Text: @martinklinden

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in