Slöjskandalen 2.0: Franska flygvärdinnor TVINGADES bära slöja


Den enes bröd är den andres död, som man brukar säga (med reservation för att det ordspråket inte alls passar in här. Har noll koll på sånt). Vi har nämligen hittat drömjobbet för Aye Alhassani som inte fick ha slöja på SAS! På den nystartade flygrutten mellan Paris – TehranMÅSTE nämligen flygvärdinnorna bära slöja! Aye Alhassani skulle vara bäst på jobbet!

I Iran är det nämligen lag på att kvinnor ska täcka håret, så det är inte mycket som flygbolagspolicyn har att säga till om där. Flygvärdinnorna lyfter som fria kvinnor i Paris , men landar som andra klassens medborgare i Tehran. Men nu höjs upprörda röster (såna där gälla kvinnorröster som säger åt dig att ta ner fötterna från bordet och att inte dricka öl frukost, och som är helt omöjliga att ignorera) om att rutten ska vara frivillig att arbeta på.

Och nu verkar de som de kommer få rätt! Air France backade i början av veckan och lovade sina anställda att det kommer vara frivilligt om man vill flyga till Tehran. Summan av den gångna veckan är alltså att man kan förbjuda flygvärdinnor från att ha slöja, men man kan inte tvinga dom att ha det!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
3
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Slöjskandalen 2.0: Franska flygvärdinnor TVINGADES bära slöja

log in

reset password

Back to
log in