Sjuk japansk gameshow – Karaoke och handjobs!


Japanska gameshows är bland det sjukaste man kan bevittna (om man inte joinar någon frikyrklig församling ute på vischan, det vill säga). Idéerna som det folket pitchar till underhållningsbranschen kan man bara komma upp med om man haft föräldrar som sover i olika sängar, gått i skolan från 05:00 till 23:30 varje dag, spenderat all övrig tid med barely legal hentai, och är så förtryckt i sin sexualitet att man måste duscha med kallingar (Y-front! Standard i Japan).

Kommer till Sverige? Ping tv3! Jag sätter mina pengar på att Rickard Söderberg blir svenskmästare…

Men av alla skruvade idéer så tar den här nog priset! Reglerna är simpla; deltagaren ska sjunga en låt samtidigt som en smärtsamt attraktiv kvinna kittlar den enögde lille samurajen. Lyckas man hålla tonen – och satsen, tills låten är slut, så har man vunnit ära och berömmelse. Men å andra sida misslyckas man och släpper härdsmältan i sin Fukushima för tidigt så har man åtminstone fått sig en gratis avr*nkning. Dock kan det ju, bokstavligen talat, bli lite ”knivigt” att komma hem till päronen med en ”disgraced honour” sen.

Jag vet inte om bilden är manipulerad eller om japaner verkligen har ett extra (argt) ansikte i arslet… Högst oklart…

Jag kan tänka mig att redaktionen översvämmas av ansökningar från finniga tonåringar som fått en plötslig urge att bli tenorer. Fan, man kanske borde söka till showen själv? Jag kan visserligen inte sjunga, men det lär ju inte märkas för jag kan inte hålla satsen heller, så det lär ju vara över snabbare än introt. F*ck prispengarna och äran, här har jag chansen att bocka av livsmålet att ha gratis och frivilligt sexuellt umgänge med en kvinna, redan vid 33 års-ålder! Winning!

Känner du någon som borde ställa upp så är det bara att tagga personen i inlägget!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Sjuk japansk gameshow – Karaoke och handjobs!

log in

reset password

Back to
log in