Shake Weight – Nu med en belönande dos proteindryck!


När Shake Weight lanserades 2010 blev det genast en succé. Kanske inte på det sättet som tillverkaren hade hoppats på, som ett super-potent träningsredskap. Nej, mer som en utskrattad viral-succé. För ärlig talat så måste man ju besitta ett näst intill omänskligt oskuldsfullt sinne för att inte dra några perversa paralleller! 

Först lanserades produkten till kvinnor som lågintensiv träning för att bränna bort gäddhänget. Men nu snackar vi produktutveckling i världsklass, för nu lanseras en version för män som vill bygga svällande biceps! Finessen ligger i en generös dos protein-dryck som fyllts i Shake Weighten, och som efter fulländat genomförande sprutar i munnen på utövaren!

På så vis kan du säkerställa att alltid få i dig de nödvändiga byggstenarna som kroppen behöver för att bygga muskler, och som du sedan kan använda till att spöa upp dom som kallar dig smygbög när du tränar!

Så vad väntar du på? Maximera din träning, lär dig hantera större Shake Weights! Flera på samma gång! I världens alla storlekar, former och färger!

Obs! För dig som sitter med halv-bånge och maxad träningsmotivation och försöker klicka hem en proteinfylld Shake Weight just nu så har jag dåliga nyheter! Om något låter för bra för att vara sant, så är det oftast det också. Den här versionen av Shake Weight finns tyvärr inte på riktigt. Så det mest gay du kan göra på gymmet förblir fortfarande att träna ben medan vi andra disco-bygger i hantelrummet.

Eller varför inte investera i en original-Shake Weight: 

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Shake Weight – Nu med en belönande dos proteindryck!

log in

reset password

Back to
log in