Sa till stenkastande ungdomar – blev slagen med sten i ansiktet


Enligt Aftonbladet söker polisen just nu flera ungdomar i Skogås, Huddinge, sedan en man blivit misshandlad med en sten.

Det var runt 19-tiden ikväll som ett ungdomsgäng, uppskattningsvis i femtonårsåldern roade sig med att kasta sten på förbipasserande från ett parkeringshus. En man som blivit träffad av en sten ska då, enligt Aftonbladet, ha sagt till ungdomarna på skarpen.

Enligt polisanmälan ska ungdomarna då ha svarat med att slå mannen i ansiktet med en sten. Polis och ambulans kallades till platsen, men ännu är ingen gripen för brottet, som rubriceras som ”grov misshandel”.

I nuläget finns det ingen ytterligare information så vi summerar händelsen med ett expertutlåtande:

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
Dags att ta till med hårdhandskarna igen?
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Sa till stenkastande ungdomar – blev slagen med sten i ansiktet

log in

reset password

Back to
log in