Ryssland bygger Terminator – ”Lovar” att det bara är ett rymdprojekt


Jag har alltid bettat på att apokalypsen kommer komma i form av en ap-konstruerad domedagsmaskin, men jag tror jag får backa på det nu. För ryssarna har nämligen just byggt en f*cking TERMINATOR! Självklart lovar de stort och heligt att den endast ska användas i ett ”rymdprojekt”. 

”FEDOR kommer finnas med som passagerare på rymdfärjan ”Federatsiya” som ska skjutas upp 2021. Tanken är också att han kommer medverka på planerade månlandningar som kommer utföras 2031″, enligt ryska myndigheter.

Så varför är han beväpnad då?! Antingen bullshitar dom, eller så vet ryssarna något om rymden som inte vi vet! För när den ryske premiärministern publicerade en film på Twitter för ett par dagar sedan så pepprade FEDOR sönder måltavlor som en dubbelfattad Lucky Luke utan känslor.

Men ryssarna manar till lugn, anledningen att FEDOR övar prickskytte är för att det kommer hjälpa honom att finslipa motoriken inför att meka med verktyg på rymdmissionen. Men det hade väl för fan plockepinn också gjort då?! Vem fan är så dum att man ger en pistol till en robot? Har man ingen TV hemma då eller?

Så detta ser ut som dåliga nyheter gott folk, domedagen tycks komma tidigt i år! Oavsett om FEDOR ska mota bort en intergalaktisk invasionsstyrka eller om han ska åka jetpack över Östersjön för att göra kaoz med Gotland, så skulle jag rekommendera att du tar ut din semester i början av sommaren. Du vill ju helst inte ha en massa outnyttjade semesterdagar som ligger och skräpar när du blir förslavad under maskinerna.

Ta gärna en kvällskurs i ryska också. Och köp hem en röd-vit-blå vimpel som du kan vifta med för att hamna på god fot med invasionsstyrkan. Antar att mitt ap-smickrande bananlager på vinden kommer vara otjänligt då. Vad gillar robotar? 5-56? Dags att bunkra upp med fat!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Ryssland bygger Terminator – ”Lovar” att det bara är ett rymdprojekt

log in

reset password

Back to
log in