Psykologiprofessor bekräftar: Män som är feminister försöker bara få ligga


När din polare Jonte från högstadiet pillade in en lössnus under den moppemusch-prydda läppen och hävdade sakligt att ”snubbar som är feminister egentligen bara vill kn*lla”, så var det, tro det eller ej, inget annat än kvalificerad vetenskap som strömmade ur hans ofräscha mun. Det är som om naturen tagit Jonte i besittning och använt honom som ett kärl för att förmedla sina innersta hemligheter! Sånt här snack kan ro hem ett Nobelpris, ska ni veta!

Den kanadensiska psykologiprofessorn Jordan B. Peterson förklarar nu vetenskapen bakom varför detta är en korrekt tes, och inget substanslöst påstående som när Jonte säger att man blir bög av att snusa portionssnus. Sanningen är nämligen att sedan urminnestider har vi män strävat efter en sak – att få ligga. 

Men det har alltid funnits en strikt hierarki om vem som egentligen får ligga med brudar. Men genom år av evolution så har de som kanske inte kan konkurrera med andra hanar i fysisk förmåga, intellekt och personliga framgångar hittat ett sätt att kringgå hierarkin. Nämligen att göra sig tillgängliga där de mer attraktiva hanarna lyser med sin frånvaro. Exempelvis som att gå på feministmöten medan de andra hanarna gör lumpen, spelar hockey eller erövrar finansvärlden.

Och kanske, om strategin spelar dom i händerna, så kommer dom kunna utnyttja tillfället och slutligen lyckas pilla in picken någonstans. Dessa individer existerar också på sina håll i djurvärlden, enligt Jordan Peterson. Och faktum är att de till och med fått ett samlingsnamn – ”sneaky f*ckers” (läs mer om begreppet genom att klicka på länken).

Här nedan kan du se ett klipp där Jordan B. Peterson presenterar faktan bakom påståendet:

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
7
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Psykologiprofessor bekräftar: Män som är feminister försöker bara få ligga

log in

reset password

Back to
log in