”Poopootov Cocktails” – Demonstranterna använder bajsbomber mot regeringen


Den gamle trotjänaren ”Molotovcocktailen” har gjort sitt. Utvecklingen går framåt. Under de senaste dagarnas upplopp i Venezuela har demonstranterna utvecklat ett fruktat vapen mot regeringens säkerhetsstyrkor: ”Poopootovcocktails”. Behållare med dagsfärskt latinamerikanskt avföring, gjord på slaggprodukter från kaffebönor, paella och kryddstark chorizo som digererats genom maltsmältningssystemet.

Foto: Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=HVHAy5k4xKs

Som polis skulle jag ta en gatsten alla dar i veckan. Och nu rasar regeringen mot det nya vapnet, som måhända är svinäckligt, men kanske aningen överskattat i dödlighet: ”Användandet av kemiska vapen, så som bajsbomber, måste stoppas och straffas hårt! Det kan spridas i vattnet och orsaka förgiftning”. säger regeringsföreträdaren Mariely Valdez.

I Sverige brukar regeringen förespråka att vi ska låta oss influeras av andra kulturer. Kanske är det dags att rikta blickarna mot andra sidan Atlanten då. (och lite neråt. Snett neråt, över Atlanten, så ligger Venezuela där).

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

”Poopootov Cocktails” – Demonstranterna använder bajsbomber mot regeringen

log in

reset password

Back to
log in