”Poop Salary App” – håll koll på hur mycket du tjänar när du skiter på jobbet

Det finns mängder av appar framtagna för att underlätta vår vardag. Men få så användbara som den här! Det finns till och med dom som...


Det finns mängder av appar framtagna för att underlätta vår vardag. Men få så användbara som den här! Det finns till och med dom som har liknat den med Marie Curie’s upptäckter (jag själv) och vissa förväntar sig att den kommer göra Grand Slam på Nobelprisgalan (återigen jag själv).

Med, Poop Salary App, detta smarta redskap, som används av NASA’s astronauter (eller skulle rent tekniskt kunna i alla fall) är allt du behöver för att hålla stenkoll på hur mycket du bajsar in på jobbet. Glöm krångliga uträkningar, spaltmeter av Excel-tabeller och långa nätter av pappersvändande hos revisorn!

Allt du behöver göra är att fylla i din lön, och sedan kan du, med hjälp av ett enkelt knapptryck, tajma dina toalettbesök med kirurgisk precision. Och i denna snillrika uppfinning har utvecklarna (jag ser män i labbrockar framför mig.) bakat in användbara funktioner för att möjliggöra att användaren, återigen med ett simpelt knapptryck, kan dela sina high-score med vänner och familj på sociala medier!

Du kan också jämföra dina resultat i appens highscore-lista mot några av de mest inkomstbringande bajsarna i hela världen, såsom den svenska kungafamiljen (förutsatt att de använder appen då. Men det skulle i alla fall jag göra om jag var kung. Vilket förstås är en av oändligt många anledningar till att jag aldrig kommer bli det)!


log in

reset password

Back to
log in