Polisen släpper video på misstänkt våldtäktsman – känner du igen honom?

Känner du igen mannen från videoklippet? En 36-årig kvinna överfölls, rånades och våldtogs vid 7-tiden på morgonen tisdagen den 25:e September. Kvinnan var på väg...


Känner du igen mannen från videoklippet? En 36-årig kvinna överfölls, rånades och våldtogs vid 7-tiden på morgonen tisdagen den 25:e September. Kvinnan var på väg till jobbet när hon mötte en man på cykelbanan i närheten av korsningen Östbergavägen/Tussmötevägen i Östberga. Direkt när de passerat uppger hon att hon drabbades av obehagskänslor och vände sig om. ”Då var han på väg efter henne”, säger Sophia Lennermark vid polisen i region Stockholm Syd, enligt Aftonbladet.

Mannen drog fram en pistol och tvingade in kvinnan i en dunge där han våldtog och rånade henne. Nu har polisen, via Efterlyst, valt att gå ut med bild på en man som strax efter överfallet tog ut en stor summa pengar från kvinnans konto. Polisen misstänker att det är samma man som utfört våldtäkten. Känner du igen honom? Memorera hans väska, kläder och ansikte. Kontakta polisen om du skulle springa på honom någonstans.
Källa: Efterlyst, Aftonbladet

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in