Polis grep hysterisk man vid villabrand – forcerade sig in för att rädda ölen!


Vid bränder blir stämningen ofta kaotisk. Inte sällan utspelar sig dramatiska scener när husägare försöker ta sig tillbaka in bland lågorna för att rädda värdefulla föremål. Och det var just en sådan hjärtskärande ögonblick som inträffade när en villa i Sioux Falls fattade eld i söndags.

Tre personer skadades och en greps till följd av branden. Härligt område förresten, är det ett skotthål i bilrutan?!

Polisen i Sioux Falls berättar på Twitter om söndagens villabrand, vars orsak ännu inte är klarlagd. Tre personer skadades, var av två fick vård på plats och en avfördes till sjukhus. Men en person blev också gripen. Michael Casteel, 56, greps för ”obstruction” efter stor dramatik, som var som hämtad ur en oscars-aspirerande Hollywood-produktion!

Kvar bland lågorna fanns nämligen hans två öl av märket ”Bud Ice Premium”.

Och trots att brandmännen hade all nödvändig utrustning för att gå in i huset igen och hämta ölen så vågade det inte. Och det är då en hjälte måste kliva fram. Michael försökte gång på gång uppmärksamma brandmännen om att ölen blivit kvar där inne, och att den kommer förgås i lågorna, om ingen gör något. Och det är snabbt!

Men han fick inget gehör. Istället motades Michael, som blev allt mer förtvivlad och desperat, undan från huset. Och det var då han insåg att vill man ha något gjort, så får man göra det själv. Enligt Sioux Falls-polisen ska Michael tjurrusat genom avspärrningarna och fysiskt forcerat sig förbi både brandmän och polis för att trotsa faran och ta sig in i eldinfernot.

Och räddningsmanskapet kunde inte annat än att se på och hålla andan medan Michael försvann in bland lågorna. Situationen bedömdes alldeles för farlig för att följa efter. Och just som man givit upp hoppet kunde man urskilja en siluett bland lågorna. Likt en storslagen filmscen staplade Michael ut ur det eldhärjade huset, sotig och medtagen – och med en burk öl i varje hand!

Men lyckan blev kortvarig. Vår hjälte övermannades av polis och greps för ohörsamhet mot ordningsmakten. Sensmoral: Lätt värt det!

Källa: MailOnline, Sioux Falls Police @ Twitter

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Polis grep hysterisk man vid villabrand – forcerade sig in för att rädda ölen!

log in

reset password

Back to
log in