Patrik Waldenstöm (MP): Statistiskt sett ska du vara rädd för trafiken, inte för terrorister!


Patrik Waldenström (mp) kan inte förstå varför det blev ”vääärldens hysteri i hela Sverige” när Rakhmat Akilov, som inte ens var riktig muslim, mejade ner människor med lastbil i centrala Stockholm. Personligen så är han mer rädd för folks rädsla efter terrorattacker än vad han är för terrorister, berättar han.

Varje år dör omkring 40-45 personer i västvärlden av terrorattacker. Men bara i Europa dör 75 personer dagligen i trafiken! Patrik menar på att människor uppenbarligen är ganska dåliga på riskbedömningar. Statistiskt sett så borde man gå runt och vara rädd för trafiken i dessa tider – och inte för terrorismen! Köper du Patriks resonemang?

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Patrik Waldenstöm (MP): Statistiskt sett ska du vara rädd för trafiken, inte för terrorister!

log in

reset password

Back to
log in