Patrik Sjöberg efterlyser misstänkt pedofil – ”om han inte hittas inom fem dagar går han fri!”


Höjdhopparen Patrik Sjöberg, eller 242patrik som han kallar sig på sociala medier, vänder sig nu till sina följare för att bura in en pedofil som håller sig undan lagens långa arm? Enligt Patrik så är mannen på bilden en gammal handbollstränare som utnyttjat ett barn, något som han erkänt i förhör, men som släppts i väntan på rättegång och nu lyckats gömma sig tillräckligt länge för att brottet ska preskriberas (antar att det tog ett par år innan han greps för brottet då).

Enligt Patrik Sjöberg så har polisen velat få ut bilder på den efterlysta, men åklagaren har inte fattat ett sådant beslut. Och nu när tiden rinner ut så tar den gamle höjdhopps hjälten saken i egna händer. Vill man ha någonting gjort så får man göra det själv, helt enkelt.

”Jag bestämde mig för att lägga ut namn och bild och tar även konsekvenserna om nu Windahl känner sig kränkt och vill dyka upp i en eventuell rättegång mot mig”, skriver han in inlägget som nu sprids över nätet. ”Vi är alla fem steg från Barrack Obama, och alltså fem steg från den här pedofilen”, menar han i sitt Facebook inlägg, vilket får mig, 115martin på WZUP, att faktiskt undra om det kanske är den gamla presidenten som gömmer handbollstränaren?!

Men det tror inte Patrik Sjöberg. Enligt hans inlägg så är det sannolikt att familj eller bekanta har manipulerats av snuskgubben, och nu hjälper honom att undgå rättvisan. Vet du något, ring polisen. Eller är du rent utav den personen som hjälper honom att gömma sig? Är det isåfall värt att göra sig skyldig till ”skyddande av brottsling”?

Även om du inte är president längre, så har du ändå en skyldighet som samhällsmedborgare Mr. Obama! Turn yourself in (om du gömmer honom alltså, annars kan du bortse från detta).

Detta är pedofilen och rovdjuret Patrik Windahl som försöker hålla sig undan svenska rättsystemet och fällande dom. Jag har läst igenom förundersökningen och blir fullständigt bedrövad och ledsen, Patrik Windahl har känt målsäganden sedan låg och mellanstadiet och även varit hennes handbollstränare och utnyttjat sin roll som både tränare och lärare. Om Patrik håller sig undan i sex dagar till så kommer han undan med grovt sexuellt utnyttjande av underårig och grovt sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning. Han har redan erkänt brotten i förhör och menar att det var ett misstag.. Ett misstag pågår inte under flera år och inte på ett så manipulativt sätt som Windahl gjort som framgår i förhören som han lämnat i förundersökningen. Att åklagaren släppte honom efter 24 timmar är en gåta, Patrik Windahl är en ond människa och samhället måste skydda alla våra barn för en så sjuk individ som Windahl. Att hans familj och släkt förmodligen hjälper honom att gömma sig är beklämmande och borde vara brottsligt! Jag bestämde mig för att lägga ut namn och bild och tar även konsekvenserna om nu Windahl känner sig kränkt och vill dyka upp i en eventuell rättegång mot mig. Patrik jag uppmanar dig att genast lämna över dig till polisen och ta ditt straff och tro inte för en sekund att det håller att gömma dig i sex dagar till för att sedan byta efternamn och börja jobba med barn igen.. Om någon känner igen Patrik Windahl så ring polisens tipstelefon 0105635540 så kommer ni direkt till utredarna som specifikt jobbar med detta fallet.Windahl är skriven i Tumba men har synts till i Stockholm och Uppsalatrakten enligt uppgifter. Reposta det här och dela så mycket ni kan så Patrik inte får en chans att förgripa sig på ett oskyldigt barn igen.

A post shared by Patrik Sjöberg (@242patrik) on

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
5
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
4
WTF?!
NAAW... NAAW...
4
NAAW...
GRRR... GRRR...
4
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
3
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
3
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Patrik Sjöberg efterlyser misstänkt pedofil – ”om han inte hittas inom fem dagar går han fri!”

log in

reset password

Back to
log in