Paolo Roberto blir bannad från Facebook efter att ha drivit med #metoo

Här om dagen langade Paolo Roberto upp ett skämt på Instagram där han skrev ”Vad kallar man en sexuellt trakasserad robot? – R2-#metoo!” Och givetvis...


Här om dagen langade Paolo Roberto upp ett skämt på Instagram där han skrev ”Vad kallar man en sexuellt trakasserad robot? – R2-#metoo!” Och givetvis blev det ett jävla liv i kommentarsfältet. Men det slutade inte där…

Tjafset om #metoo fortsatte på Facebook med resultatet att Paolos inlägg blev anmälda i den omfattningen att han till slut blockerades från Facebook. Enligt användarvillkoren på Facebook ska det dock inte spela någon roll hur många anmälningar ett inlägg får – följer det gemenskapsreglerna så får det vara kvar.

Men Paolos inlägg följde isåfall inte gemenskapsreglerna, för han blev avstängd. På sin Twitter kommenterar han nu avstängningen: ”Rätt allvarligt när tok-vänstern försöker tysta meningsmotståndare. Folks ömma tår är tydligen viktigare än yttrandefriheten…”

Vad anser du om Paolo härvan? Är det okej att driva och kritisera #metoo, eller är det fullkomligt olämpligt? Var det rätt eller fel att stänga av Paolo Roberto? Dela gärna med dig av dian synpunkter i kommentarsfältet!

Källa: Aftonbladet

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in