Paolo Roberto blir bannad från Facebook efter att ha drivit med #metoo

Här om dagen langade Paolo Roberto upp ett skämt på Instagram där han skrev ”Vad kallar man en sexuellt trakasserad robot? – R2-#metoo!” Och givetvis...


Här om dagen langade Paolo Roberto upp ett skämt på Instagram där han skrev ”Vad kallar man en sexuellt trakasserad robot? – R2-#metoo!” Och givetvis blev det ett jävla liv i kommentarsfältet. Men det slutade inte där…

Tjafset om #metoo fortsatte på Facebook med resultatet att Paolos inlägg blev anmälda i den omfattningen att han till slut blockerades från Facebook. Enligt användarvillkoren på Facebook ska det dock inte spela någon roll hur många anmälningar ett inlägg får – följer det gemenskapsreglerna så får det vara kvar.

Men Paolos inlägg följde isåfall inte gemenskapsreglerna, för han blev avstängd. På sin Twitter kommenterar han nu avstängningen: ”Rätt allvarligt när tok-vänstern försöker tysta meningsmotståndare. Folks ömma tår är tydligen viktigare än yttrandefriheten…”

Vad anser du om Paolo härvan? Är det okej att driva och kritisera #metoo, eller är det fullkomligt olämpligt? Var det rätt eller fel att stänga av Paolo Roberto? Dela gärna med dig av dian synpunkter i kommentarsfältet!

Källa: Aftonbladet

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

M.K Lindén
Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluff-fakturor, mammabloggar och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas. Klicka på ikonerna för att följa på Facebook och Instagram!
M.K Lindén on FacebookM.K Lindén on Instagram

log in

reset password

Back to
log in