Övergivna super-lyxbilar som samlar damm på Dubais bilkyrkogårdar


Medan du själv rattar en ångestladdad Renault-hybrid som drivs genom att förbränna etanol och sin förares självförtroende, så kör affärsmännen och höjdarna i Dubai runt i helt sinnessjuka vrålåk! Bilar som du, om du vore en naiv 18-årig au pair, skulle suga shejkballe utan någon som helst förtänksamhet bara för att få åka med i (äh, skippa bullshitet, spela inte svår nu…).

Och faktum är att varje år dumpas över 3000 såna här super-bilar på flygplatsparkeringar runt om i Dubai. Det låter sinnessjukt, men förklaringen är enkel – sharialagar!

För en sak ska du veta, sharia-lagar är inte bara guld och gröna skogar och inga kvinnor i trafiken. Nej, det finns en baksida också. I Dubai är man nämligen extremt hård mot dom som inte kan betala sina skulder. Börjar firman gå dåligt så har du ingen tid för att skriva övers skiten på någon godtrogen polare eller senildement släkting.

Nej, vill du inte spendera resten av dina dagar i arabiskt fängelsa ála Midnight Express så rekommenderar jag dig att ringa in ett distraktionssamtal till snuten om att din dotter är lesbisk, och blåsa iväg till flygplatsen i 300 knyck. Never look back!

Och det är just vad mängder med olycksaliga affärsmän gör. Myndigheterna i Dubai uppger att man varje år beslagtar över 3000 lyx-bilar som dumpas av utlänningar som flyr Allahs rättvisa!

Är du bilnörd så kan du med fördel fylla i bilmodellerna i bildernas kommentarsfält (jag kan inget om bilar, jag kör Renault, så du kan lika gärna bullshita om du vill. Allt jag lever för är på kort sikt att bli full efter jobbet, och på långsikt att ungarna ska flytta hemifrån eller bli omhändertagna enligt LVU…)

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
8
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
5
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Övergivna super-lyxbilar som samlar damm på Dubais bilkyrkogårdar

log in

reset password

Back to
log in