Oerhört rasistisk tvättmedelsreklam i Kina


I Sverige letas det rasism med ljus och lykta, och många gånger är man inte ens själv medveten om att man är rasist innan någon pottklippt aktivist med fjällräven-rygga plötsligt påpekar det via en klickvänlig artikel i kvällspressen. Men i Kina är situationen annorlunda! Här behöver det minsann inte några 3 års studier på något hitte-på-program vid Södertörns högskola för att hitta vardagsrasism!

I den här obestridligt rasistiska tvättmedelsreklamen har tjejen tröttnat på sin svarta pojkvän. Hon lockar honom till tvättstugan, kör in en dos tvättmedel i käften, och slänger honom i tvättmaskinen. Sjukt olämpligt på alla sätt och vis! Och efter programmets slut, med förtvätt, centrifugering och hela köret, så öppnar hon luckan, och vips, så står det en all Chinese hellylle-grabb där!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
5
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Oerhört rasistisk tvättmedelsreklam i Kina

log in

reset password

Back to
log in