”Nutscaping” är tydligen en grej – storslagna vyer och slappa pung-siluetter


Har du tänkt på en sak, alltid när tjejer gör något svin-äckligt, som typ att snacka om mens eller göra potatis-stämplar med underlivet på någon skattefinansierad studiecirkel hos ABF, så är det alltid för en ”god sak” och ”kvinnor är så starka”. Och i värsta fall blir det till och med en liten artikel i lokaltidningen.

Men när män gör nått äckligt, som att olla kaffemuggarna i fikarummet, eller ett gäng lumpare som fiser på varandra under glada tillrop i goda vänners lag på luckan, ja då är man ”helt jävla sjuk i huvudet” eller ”fortfarande i kiss & bajs-åldern”. 

Orättvist faktiskt. Tänk på det, när såg du senast ett inslag i kulturdelen om en trevlig sammanslutning gunstig junkers, i kronans kalsonger, som förlöser bejublad flatulens i varandras ogillande, men ack så upprymda, anleten. Aldrig! Inte en endaste gång, ska jag tala om för dig.

Men gott folk, misströsta icke! Ty, här kommer en konstform, utvecklad allena för herrar och gentlemän. Nämligen ”Nutscaping”! Storslagna vyer, vidsträckta vidder och överdådiga landskap, smakfullt fulländade med en måttfull siluett av en respektabel herremans skrotum. Bon voyage, mina fellow globetrotters och lycka till med eders Nutscaping, varthän den än må föra er, eljest världen står för eders fötter!

Alla bilder kommer från Nutscapes.com. Vi rekommenderar alla nyfrälsta att gå in där och bifoga eders alster!

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

”Nutscaping” är tydligen en grej – storslagna vyer och slappa pung-siluetter

log in

reset password

Back to
log in