Nu är La mottet rågat: Innebandytjejer ombads ha långbyxor för att inte störa muslimskt konvent


Joakim Lamotte, som har gjort sig ett namn genom att spela in arg-i-bilen-videos, publicerade idag ett riktigt scoop på sin facebooksida. Enligt personer som hört av sig till honom så har innebandytjejer, så unga som 11 år, jagats av muslimska män som håller ett konvent på samma arena som flickorna har innebandyturnering.

Efter incidenten har barnen ombetts ha byxor istället för shorts för att inte uppröra konventdeltagarna. Flicklaget har dessutom fått byta lokaler för att känna sig tryggare. Och förstås så är la mottet rågat nu! I ett facebookinlägg nosar Joakim Lamotte upp den ansvariga för bandylägret och ställer honom mot väggen!

Synpunkter på detta? Garanterat kommer inlägget reta gallfebern på feminister och vänsterfolk, varför vet jag inte (om någon kan förklara gör gärna det i kommentarsfältet). Här är Lamottes inlägg på Facebook. Och glöm inte att swisha snubben en hundring för hans gedigna arbete!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
4
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
6
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
3
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Nu är La mottet rågat: Innebandytjejer ombads ha långbyxor för att inte störa muslimskt konvent

log in

reset password

Back to
log in