Nära döden-upplevelse: Jägare blir attackerad av björn


Det här är exakt varför man inte ska vistas utomhus i annat fall än om man är på väg till vårdcentralen med akut d-vitaminbrist! Jag har verkligen ett seriöst problem med björnar, man skulle nog kunna kalla det för fobi. Aldrig att jag skulle åka i en hiss tillsammans med en björn, eller hålla föredrag inför en fullsatt aula med björnar. Problemet yppar sig i att björnar är både superstarka och supersnabba. Och jag är supersvag och superfet.

”Spela död”, säger dom. Ja, för man har ju verkligen tid att sätta upp en spontan mordgåta där ute i skogen när man just har trampat på en björnunge och står öga mot öga med en ilsken grizzly-mamma som undrar varför dens lilla nalle-bebis fått en Quasimodo-puckel på ryggen. Och man har ju liksom alltid med sig ett ensemble med en greve, betjänt, en gammal änka och en pensionerad officer, när man irrar allt längre bort från rastplatsen i jakt på ett träd som en polsk lastbilschaffis inte redan har skitit under.

Den här händelsen, som var nära på att sluta riktigt illa, spelades in i början av maj i Ontario, Kanada, av jägaren Richard Wesley. Av någon anledning, som han själv ifrågasätter på klippet, så chokar han när björnen närmar sig, och det håller på att kosta honom livet. Plötsligt får björnen syn på honom  – och går till attack.

Jag skulle verkligen inte vilja vara i hans stövlar. Eller kalsonger. Inte för att jag någonsin skulle vilja gå runt i någon främmande människas stövlar och kalsonger, men jag syftar på att man blir så rädd att man skiter på sig. Enbart kalsonger och stövlar är en iögonfallande t oestetisk kombination överlag faktiskt. Även om det skulle vara ens egna. Bra mot d-vitaminbrist dock.


Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Nära döden-upplevelse: Jägare blir attackerad av björn

log in

reset password

Back to
log in