När naturen tar revansch: Ökänd trofé-jägare krossades av ilsken elefant


Den ökände troféjägaren Theunis Botha, som själv dödat sig igenom i princip hela den afrikanska faunan, krossades till döds av en ilsken elefanthona under helgens jakt i Zimbabwe. Theunis var en profil i jaktvärlden och drev ett företag som anordnade jaktresor där välbärgade västerlänningar, som utan ett gevär i handen skulle befinna sig på näringskedjans absoluta bottnen med sin bukfetma, typ-2 diabetes och benskörhet, fick det vridna nöjet att skjuta djur på savannen.

Men helgens jaktresa skulle komma att bli den sista massakern. Gruppen överrumplades av en flock elefanter, och när en ilsken hona plockade upp Theunis med snabeln och ruskade runt honom sköt en av jaktkompisarna elefanten. Och det skottet kom också att bli Theunis död. Karmavågskålen vägde över och den notoriska troféjägaren hamnade under elefanten och dog.

Theunis Bothas kvarlevor transporteras nu tillbaks till Sydafrika där han ska begravas. Oklart om det blir en traditionell jordfästning, kremering, eller om hans sista önskan var att hans huvud skulle sättas upp på väggen ovanför öppna spisen i någon förmögen finansmans cigarr-rum.

Film från Theunis specialitet: Leopard-jakt.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
4
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

När naturen tar revansch: Ökänd trofé-jägare krossades av ilsken elefant

log in

reset password

Back to
log in