”När man festar festar man” – Årets sommarplåga med Edward Blom


Årets sommarplåga är signerad ingen mindre än (jävligt bokstavlig talat) Edward Blom! Finsmakaren och livsnjutaren har ofrivilligt pyntat ihop en superhit feat. ”Adam von Friesendorff”. Ingen aning vem han är, men det låter som en snubbe som också vet att uppskatta att smörja kråset med smörstekt ank-bebis med tryffel-stoppning i rectum (på ankan då) och ett glas kolonialism-bryggt vin från Sydafrika.

”När man festar festar man rejält”! Foto: Adam von Friesendorff @ YouTube

Så nu kan Edward se fram emot en sommar med folkparksspelningar, efterfester stadshotell med gäst-dj:ande dokusåpakändisar och enkla erövringar av hemmablonderade kranskommuns-brudar! Men till skillnad från gemene sommarplåga så har den här dängan ett djupare budskap!

”Allting gott och alldeles för mycket”! Foto: Foto: Adam von Friesendorff @ YouTube

Liksom, vem bryr sig om skadlig bukfetma, typ 2-diabetes och maxade badrumsvågar när smörstekta kantareller, oxrullader och oändliga dessertbord står uppdukade??! ”När man fester festar man, och då festar men rejält”, liksom. Livet handlar om kvalité, inte kvantitet. För vem vill leva ett långt tråkigt liv?

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
9
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
7
WTF?!
NAAW... NAAW...
9
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
6
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
7
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

”När man festar festar man” – Årets sommarplåga med Edward Blom

log in

reset password

Back to
log in