Muslimsk tjej berättar vad som är fel med Sverige – ”Tvingar mig sitta med motsatt kön i klassen”


Den här 15-åriga tjejen är inte alls nöjd med sitt nya land. I Sverige får man utstå kränkningar och tortyr som att sitta bredvid motsatta könet i klassrummet. Läkaren kränker hennes religion genom att påstå att hennes d-vitaminbrist kommer från att hon har täck kroppen till 98% så fort hon går utomhus (no shit, Sherlock!).

Nej, det svenska samhället skapar bara förvirrade ungdomar som inte kan bli lyckliga! Och hon tänker minsann aldrig anpassa sig efter den västerländska livsstilen!

Borde man bli orolig och ringa Soc på henne, eller är det bara en klassisk tonårskris motsvarande att säga att vuxna är dumma i huvudet, låsa in sig på rummet och dra på ”staten och kapitalet” på högsta volym. Oavsett vilket så kan hon vara lugn! Faktum är att regeringen, i detta nu, jobbar för att justera exakt alla de där sakerna som hon var missnöjd med!

Det är bara att hålla ut!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
5
HAHA!
URK! URK!
13
URK!
WTF?! WTF?!
5
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
5
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Muslimsk tjej berättar vad som är fel med Sverige – ”Tvingar mig sitta med motsatt kön i klassen”

log in

reset password

Back to
log in