Mobbare får smaka karma – god (och brutal) samarit avstyr misshandel


Möjligtvis den mest badass rastvakten någonsin, eller kanske bara en god (och brutal) samarit som helt enkelt ogillar mobbning?! Men vad som är säkert är att den här mobbaren kommer tänka sig för en extra gång innan han ger sig på någon igen.

Visst, det ser brutalt ut, och kanske fanns det en fredligare lösning, men faktum är att offret för tillfället befinner sig i en nödvärnssituation, så vitt jag kan se. Däremot kanske den sista smällen är svårare att motivera (om den inte innefattas av någon inhemsk lag om barnaga, vad vet jag?!).

Hur som helst så avstyrdes misshandeln omgående. Sannolikt till och med effektivare än att kalla alla inblandade till kvartssamtal, fokusera på hur dåligt mobbaren mår, och skuldbelägga offret lite grann. Vad anser du om situationen – rätt eller fel?

Observera att vi absolut inte förespråkar våldsanvändning generellt sett. Videon är postad helt i nyhets- och diskussionssyfte. Var snälla mot varandra!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
4
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
8
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Mobbare får smaka karma – god (och brutal) samarit avstyr misshandel

log in

reset password

Back to
log in