Mannen som sparkade en kvinna ner för trappan misshandlades brutalt i fängelset

Den här videon har väl knappast undgått någon? Övervakningsfilmen från Berlins tunnelbana där en ”luffare” och hans kumpaner sparkar en kvinna handlöst ned för trappan...


Den här videon har väl knappast undgått någon? Övervakningsfilmen från Berlins tunnelbana där en ”luffare” och hans kumpaner sparkar en kvinna handlöst ned för trappan blev så viral att till och med fångarna i de tyska fängelserna har sett den. Och precis som oss andra reagerade de med avsky inför brottets brutala natur.

Gärningsmannen, 28-årige Svetoslav Stoykov från Bulgarien, kunde därför vänta sig allt annat än en välkomstkommitté i fängelset när han dömdes till 2 år och 11 månader för det brutala överfallet.

För tro det eller ej, men hur moraliskt förkastade fångar än är så har det någon form av hederskodex, och brott av den här naturen står tydligen inte särskilt högt i kurs.

Svetoslav Stoykov under rättegången.

Sajten UNILAD skriver nu att Svetoslav åkte på rejält med stryk i fängelset i slutet av förra året. Enligt polisrapporten ska Svetoslav legat på soffan i sin cell när de andra fångarna stormade in, maskerade med t-shirtar för ansiktena, och påbörjade en brutal misshandel.

Av rapporten framgår det att Svetoslav Stoykov ska ha skrikit så hjärtskärande av smärta och fruktan att fångvaktarna hörde honom genom den stängda celldörren och kunde slå larm och avbryta misshandeln.

Man anser nu att Svetoslav Stoykov inte längre är säker i fängelset, och han kommer därför överföras till en annan anstalt, skriver UNILAD. Frågan är om han kommer bli mer poppis och få ett varmare välkomnade där?

(Text: @martinklinden

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in