Man frias för tidelag – eftersom det var galten som satte på honom, och inte tvärtom


Den klassiska ”squeal like a pig-scenen” från Deliverance i finsk tappning! I vintras ertappades den fiska mannen sedan han brutit sig in i en svinstia för att ha sex med grisarna. Det var när personal som kom till platsen som de fann mannen på alla fyra i grisdyngan med en 250-kilos galt som pumpade på honom för glatta livet. 

Enligt hbl.fi fick mannen panik när personalen kom in och försökte febrilt få på sig byxorna igen medan han halkade runt i grisdyngan. Mannen ska sedan lyckats ta sig från platsen, ,men greps ungefär en timme senare när han kraschat sin bil i ett dike.

Baconentusiasten åtals nu för rattfylla, äventyrande av trafiken, samt tre fall av brott mot offentlig frid. Men för att ha haft sex med grisen åtalas han alltså inte. I Finland är det nämligen endast olagligt att ha sex med djur om djuret lider, vilket inte gick att bevisa den här gången då det var grisen som stod för pumpandet och mannan som var ”mottagare”.  

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
7
URK!
WTF?! WTF?!
6
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Man frias för tidelag – eftersom det var galten som satte på honom, och inte tvärtom

log in

reset password

Back to
log in