Ljuva toner: Manchester Utd-fans sjunger ”YOU CAN STICK YOUR FUCKING ISIS UP YOUR ARSE”


Efter terrordåd har det ju blivit kutym att det ska börja tuggas om ”solidaritet, förståelse och att inte låta hatet ta överhand”. Det låter ju gulligt, men det är exakt varför sossar aldrig vinner några krig! Det fattar ju vem som helst att det är kvalificerad bullsh*t. Det är ju krig för fan! Finns inte ett enda slag i historieböckerna som vunnits av ”solidaritet, förståelse och att inte låta hatet ta överhand”. 

Faktum är att hatet är en enorm drivkraft och frisk fläkt i folkets kamplust. Det är politikernas jobb att ta vara på det och rikta det så folket går man ur huse och sparkar röv å fosterlandets vägnar. Så vinner man krig! Och bästa bränslet för hat är att förenas i en trallvänlig kampsång.

Här framförs hymen ”You can stick your f*cking ISIS up your arse” av Manchester United-supportrar innan Europa league-finalen på Friends Arena. En riktigt go dänga som jag kan tänka mig kommer gå varm på skolavslutningar och Allsång på Skansen i sommar!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
4
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Ljuva toner: Manchester Utd-fans sjunger ”YOU CAN STICK YOUR FUCKING ISIS UP YOUR ARSE”

log in

reset password

Back to
log in