Lin är SÅ JÄVLA ARG på skäggiga gubbar från Mellanöstern


I en Facebookvideo som bäst kan beskrivas som en emotionell berg-och-dal-bana av gråt, skrik, fågelkvitter och typ en nip-slip, uttrycker Lin Holmquist sin frustration över den senaste tidens debatt om kvinnoförtryck i förorterna.

Foto: Facebook

”Hederskulturen mobbar och trakasserar svenska kvinnor för att dem har ett eget liv, väljer sina egna kläder och har hund!”, säger (nåväl, skriker) hon i videon som har fått stor viral spridning på nätet.

”Om någon kallar dig för jävla hora, sträck på dig, och var en stolt jävla hora!”

WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feministiska konstnärer gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
8
HAHA!
URK! URK!
7
URK!
WTF?! WTF?!
7
WTF?!
NAAW... NAAW...
5
NAAW...
GRRR... GRRR...
7
GRRR...
*LUV* *LUV*
21
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
17
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
10
*SNYFT*
WOW! WOW!
10
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Lin är SÅ JÄVLA ARG på skäggiga gubbar från Mellanöstern

log in

reset password

Back to
log in