Kvinna på bussen har håret FULLT AV LÖSS! (Extrem urk-varning!)


Löss har fått ett väldigt dåligt rykte på senare tid! Kanske lite oförtjänt, för det finns faktiskt några obestridliga fördelar med att ha löss! Dom kräver tillexempel väldigt lite tillsyn! En varm kalufs att bo i och lite fräsch blod att dricka, så kommer dom små gynnarna leva och frodas så du snart har en hel koloni inneboende i håret!

Dessutom kan man ju ta med dem överallt! Och det är ju fantastiskt om du har en aktiv livsstil med en karriär, intressanta vänner och spontana resor! Det funkar ju inte med en hund (eller en sådär sjöko som ständigt behöver tillgång till träskvatten, sjögräs, och alltid måste akta sig för propellrar).

Den här kvinnan som någon hamnade bakom på bussen måste ha odlat sin koloni i många herrans år! Vi snackar säkert 7-8 generationer löss! Hon har fan ett helt ekosystem i håret! Extrem Urk-varning!

Ewww… tänk att få sätet efter henne! Det här (plus att jag inte är sosse) är anledningen till att jag aldrig åker kollektivt! Och här har hon en potentiell pojkvän också, de kan driva luskennel tillsammans och avla löss…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
9
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Kvinna på bussen har håret FULLT AV LÖSS! (Extrem urk-varning!)

log in

reset password

Back to
log in