Kvinna nekas låna toaletten på café – bajsar på golvet och kastar på expediten

Det finns mängder av effektiva sätt att förmedla kritik på, vissa bättre än andra. Det mogna är ju att ta ett samtal på tu man...


Det finns mängder av effektiva sätt att förmedla kritik på, vissa bättre än andra. Det mogna är ju att ta ett samtal på tu man hand och och lämna lite konstruktiv kritik som man befäster med ett handslag och vänskapligt kramande. Eller om det är en business som man har problem med så kan man ju gå in på facebook-sidan och lämna ett missnöjt, men substantiellt, omdöme.

Eller så finns det lite mer oortodoxa metoder. Som att gå in på Tripadvisor och ljuga ihop något godtyckligt och ärekränkande som att man fått ett grovt, kolsvart, pubishår i maten (bara för att man blev utslängd från after worken för att ha #metoo:at en servitris). Eller så kan man dra det ännu längre, som den här kvinnan, och gå in i fullkomligt neandertalar-mode!

Kvinnan intar en ergonomisk bajsposition mot disken.

Den här händelsen utspelade sig på en Tim Horton’s i Kanada (det är typ Kanadas motsvarighet till Starbucks. Grundat av en hockeyspelare, vad annars?). En förmodad hockeymorsa (?) nekas tillträde till toaletten och får ett episkt (och i allra högsta grad okanadensiskt) utbrott. Plötsligt backar hon upp i en ergonomisk jägarställnings-position mot disken och trycker oblygt ut en bajskorv av digesterad lönnsirap på golvet.

Men det tar inte slut där. Efteråt plockar kvinnan (som väl är misstänkt lik Celine Dion?) upp bajskorven från golvet och kastar in på expediten. Och därefter tar hon, utan att ägna minsta lilla tanke åt regnskogen, en näve servetter och piffar till sig lite i bak-stjärten innan hon lämnar den stinkande brottsplatsen.

Enligt avsevärt mycket mer seriösa medier än oss så kunde kvinnan gripas kort där efter på en parkeringsplats i närheten, och väntar nu åtal… för bajskastning? Olaga bajskastning? Egenmäktigt bajsande? Grov olovlig bajsning? Ja, det finns säkerligen lämpliga brottsrubriceringar i lagboken för att motverka att medborgarna beter sig så här.

Varning för lite små-äckliga bilder för den kräsmagade!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in