Kvinna gripen för rån och våldtäkt – sög av taxichaufför under vapenhot och tog hans pengar


23-åriga Brittany Carter från Ohio har gripits av polis för att ha knivhotat en taxichaufför – utfört en sexakt på honom (wtf?!) – och tagit hans pengar. Jepp, exakt i den ordningen! Enligt sajten Worldstar Hiphop ska det röra sig om en högst ofrivillig avsugning under vapenhot. Jajamänsan, det finns tydligen såna, man lär sig nått nytt varje dag!

Brittany Carter. Foto: Facebook

Enligt polisen så ska Brittany och två manliga kumpaner beställt en taxi strax efter klockan 04 på morgonen från taxibolaget ”Trinity Express Cab Service” i syfte att råna den. Under färden drar en av de manliga misstänkta, som fortfarande är på fri fot, upp en kniv och håller den mot chauffören. Och enligt förhören är det då som Brittany skrider till verket och gör sin grej. Sedan försvinner trion med rånbytet, som ska ha uppgått till motsvarande 300 kronor.

 

Mugshot från Ohio-polisen på en förvånansvärt glad brottsling.

De två manliga kumpanerna är fortfarande på fri fot, men polisen vet vilka dom är. För Brittany väntar nu åtal för väpnat rån och våldtäkt.

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
13
HAHA!
URK! URK!
3
URK!
WTF?! WTF?!
33
WTF?!
NAAW... NAAW...
7
NAAW...
GRRR... GRRR...
3
GRRR...
*LUV* *LUV*
9
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
4
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
11
*SNYFT*
WOW! WOW!
5
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Kvinna gripen för rån och våldtäkt – sög av taxichaufför under vapenhot och tog hans pengar

log in

reset password

Back to
log in