Kränkt gubbe och taxichaufför bråkar om tomgångskörning


I och med att femtioplussarna har blivit frekventa användare av sociala medier så har en helt ny värld öppnat sig! Nämligen deras sätt att hantera tillsynes menlösa gubb- och kärringkonflikter. Det kanske ser fånigt ut för oss andra, men för femtioplussarna, som kunnat odla irritation över något petitessartat vardagsproblem över en halv livstid så är detta blodigt allvar!

I det här fallet kastas vi in i intrigen just som en vän av ordning observerat en taxibil som står på tomgång, långt över vad det kommunala reglementet tillåter. ”Okej, vem bryr sig, det är inte ditt problem, traska vidare till boulebanan”, tänker du då.

På samma tid som han fipplar upp kameran för att filma så har fabriken i Kina som tillverkat kameran förgiftat nio vattendrag, utrotat tre ap-sorter och en handfull arbetare har tagit livet av sig. Men skitsamma, den här taxichaffisen har kört motorn för länge, och nu ska han minsann upp på internet!

Och taxichauffören är inte sämre han. För hade han bara ursäktat sig, ljugit om att han inte tänkte sig för, och stängt av motorn så hade allmänintresset i videon blivit lika med noll. Nej, istället bjuder han upp till dans och ska reda ut huruvida kameramannen har rätt att filma eller inte, och vips så är showen igång över något helt banalt problem som egentligen inte spelar någon som helst roll. Bon Appetit!

Videon publicerades först på Instagram med texten ”Arg taxichafför från Taxi Stockholm hotar mig när jag påpekar att han bryter mot lagen. Tomgångskörning är ett otyg allt för många taxi åkare håller på med och om de så lätt bryter en lag så blir nästa lättare, vidrig nonchalans av taxi stockholm!”.

Vi har delat videon enligt Facebooks regler som ett inbäddat klipp. Personen som publicerat videon är själv ansvarig för materialet.

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Kränkt gubbe och taxichaufför bråkar om tomgångskörning

log in

reset password

Back to
log in