Kvinnlig konstnär låter random folk fingra och tafsa – konst eller porr?


Förr i tiden var man konstnär när man pyntat ihop en oljemålning med en miljardpenseldrag över en halv livstid. År 2017 räcker det att man är en skattemedelstörstande hippie som röker braj och gör potatisstämplar med underlivet. Går det ens att vara ett gammalt hederligt pervo längre, eller blir man automatiskt konstnär då? Någonting är ju fel när man knappt ens vågar sniffa en nyanvänd sadel i cykelrummet längre utan att riskera att bli antagen till konstfack!

Och gränsen för vad som är konst blir definitivt ännu mer diffus nu. Den schweiziska konstnären Milo Moire turnerar nämligen land och rike runt med sin ”konstutställning” Mirror Box. Det är helt enkelt en låda med peep-hole som hon ställer sig i och låter pöbeln helt ogenerat tafsa på henne. Syftet? Ja, det är ju inte helt glasklart, men enligt Milo Moire så är det att uppmärksamma kvinnors rätt att inte bli tafsade på. Så, konst eller porr?

Är du extremt konstintresserad så finns det en ocensurerad version ute på nätet också. Men eftersom vi inte vill vara den som ger dig en okristlig direktbiljett ner till Helvetet så låter vi bli att länka till den. Men testa att sök; ”Milo Moiré – Mirror Box (Uncensored)”, så kommer Google få skulden för ditt eviga brinnande i skärselden!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
11
HAHA!
URK! URK!
8
URK!
WTF?! WTF?!
29
WTF?!
NAAW... NAAW...
15
NAAW...
GRRR... GRRR...
5
GRRR...
*LUV* *LUV*
19
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
8
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
9
*SNYFT*
WOW! WOW!
8
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Kvinnlig konstnär låter random folk fingra och tafsa – konst eller porr?

log in

reset password

Back to
log in